Capete Freza
Capete freza unghii | Zolla.ro

Capete Freza

Pilele si frezele electrice sunt destinate atat uzului personal in confortul propriei locuinte, cat si uzului profesional la salon. Pentru o manichiura impecabila si definita, fara cuticule deranjante, fara urme de produs pe unghie, magazinul Zolla iti recomanda capete freza din materiale de cea mai buna calitate. Folosind capete freza din magazinul nostru vei beneficia de rezultate profesionale la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti cele mai buna capete freza pentru a crea cele mai curate si ingrijire manichiuri, magazinul Zolla iti propune o colectie accesibila si de calitate de capete freza, cu ajutorul carora vei indeparta rapid si in siguranta gelul si oja semipermanenta de pe unghii. 

Poti alege din colectia noastra capete freza rezistente din carbid pentru a indeparta materialul de pe unghiute si care vor rezista indelungat datorita calitatii inalte a materialelor din care sunt confectionate. Magazinul Zolla iti ofera capete freza in forma cilindrica sau conica, ori capete freza din ceramica, avem o gama variata din care poti alege ceea ce este potrivit pentru tine.

Capetele pentru freza din magazinul nostru sunt apreciate de tehnicieni din intreaga tara datorita usurintei cu care se utilizeaza. Capetele freza din ceramica sunt potrivite mai ales pentru clientele care au alergie la metale si in aceasta situatie nu poti utiliza capetele obisnuite din carbid. In magazinul Zolla gasesti capete freza care iti vor acoperi toate necesitatile, preturi pentru orice buzunar, calitate garantata si livrare rapida, in siguranta. Colectia noastra de capete freza este variata, astfel incat vei gasi ceva la noi si pentru frezele tale de unghii. Avem capete freza pentru orice pila electrica, de aceea va fi aproape imposibil sa pleci nemultumita din magazinul nostru. Obtine cele mai bune rezultate pentru clientele care iti trec pragul folosind capete freza din magazinul Zolla, fara de care manichiurile nu vor putea avea efectul scontat. Consulta catalogul nostru si alege ceea ce ti se potriveste, vino in comunitatea Zolla si bucura-te intotdeauna de cele mai calitative produse.

Citeste mai mult »

Sunt 290 produse.

Se afiseaza 1-16 din 290 produs(e)