Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Site-ul www.nailsup.ro
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii.    SC ROYAL MARKET SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continutul site-ului nailsup.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea SC ROYAL MARKET SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC ROYAL MARKET SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.
Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc,eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri nailsup.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va modifica sau anula comanda in functie de dorinta clientului. Valoarea maxima a obligatiilor a SC ROYAL MARKET SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.
Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau catre SC ROYAL MARKET SRL
 
Livrarea produselor
 
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid GLS si Urgent Cargus Curier
Nu se fac livrari  Duminica iar Sambata livrarea se efectueaza doar de catre Urgent Cargus in annumite localitati ale tarii unde aceasta optiune este posibila.
Comenzile cu livrare internationala se trimit doar in tarile membre Uniunii Europene prin intermediul firmei de curierat GLS iar costurile difera in functie de adresa destinatarului. Costul transportului se poate vedea inainte de finalizarea comenzii dupa ce selectati tara dorita si completati adresa. De asemenea, pentru comenzile cu livrare internationala plata se efectueaza numai online cu cardul. (Nu se trimite sub forma de ramburs in afara tarii!)
 
Transportul este Gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare sau egala cu 250 RON exceptand comenzile in afara Romaniei.  Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda si nu se va trimite decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor nailsup.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, nailsup.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Comenzile ramburs care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.La comenzile achitate online cu cardul nu se va mai suna pentru confirmare. In perioadele de reducere comenzile achitate cu cardul au prioritate la livrare, urmand ca cele ramburs sa fie efectuate in ordinea intrarii comenzilor pe website.
 

    Costul transportului este 16 lei  pentru produsele cu valoare de pana la 249.9 lei indiferent de greutate sau adresa de livrare (doar localitatile din Romania).

    Pentru comenzile cu o valoare de peste 250 lei transportul este gratuit, exceptie facand comenzile cu livrare in afara Romaniei.

    NailsUp.ro efectueaza livrarea produselor doar prin curier rapid.


Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate. Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii. Din momentul confirmarii comenzii veti fi contactat pe e mail sau telefonic si astfel veti intra in posesia numaruluide AWB, avand posibilitatea da a urmari unde se afla coletul dumneavoastra direct pe site-ul firmei de curierat .
Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24- 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru. Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.
 

    *Livrare:  1-2 zile lucratoare
    *Durata de livrare a produselor de  1-2 zile lucratoare  poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a  produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail si nimic altceva in plus.Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.
 
Comanda
 
 Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.
In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
 
 Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de NailsUp.ro, in cazul platii online;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
- In cazul inregistrarii de comenzi false de catre cumparator cu furnizarea unor date de contact fictive
- In cazul in care cumparatorul refuza primirea unei comenzi plasate anterior, fara un motiv intemeiat
- in cazul in care exista probleme majore de comunicare cu clientul (limbaj licentios), generate in situatii anterioare sau actuale.
 
 
SC ROYAL MARKET SRL face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, SC ROYAL MARKET SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
 
- preturile afisate pe site-ul NailsUp.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte
 
Returnarea produselor
 
 Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expira în termen de 14 zile de la:
- ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
- ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Produs sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care clientul/cumparatorul doreste returnarea unor produse considerate neconforme de exemplu (nu se usuca gelul in lampa, nu se usuca oja semipermanenta in lampa uv, lampa uv nu usuca, Aspiratorul pentru praf sau freza electrica nu are puterea sau viteza care este specificata pe site-ul www.nailsup.ro, etc) atunci se va intocmi o cerere de retur pentru ridicarea produsului/produselor de la client ulterior fiind verificate in depozitul nostru. Daca dupa verificarea produselor consideram ca sunt conforme cu specificatiile de pe site-ul www.nailsup.ro si conforme cu legile in vigoare se vor trimite inapoi catre client ulterior clientul va suporta costul transportului dus/intors adica 32 Lei. Dupa verificarea produsului/produselor constatam ca au o problema de fabricatie sau sunt neconforme se va trimite un alt produs nou catre client/cumparator sau se va restituii suma integrala in contul bancar al clientului daca este o comanda Ramburs, daca este o comanda achitata cu cardul, se vor restituii banii in contul de pe care s-a efectuat plata initiala a comenzii plasate pe site-ul www.nailsup.ro
 
 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv sau pachet in cazul in care produsul se livra cu un alt produs gratuit. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.
 
Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat sau dupa primirea dovezii ca produsele au fost expediate catre Vanzator . SC ROYAL MARKET SRL va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile.
Rambursarea banilor se va face dupa cum urmeaza:
- pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul bancar din care a fost efectuata plata;
- pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
 
 In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt .
 
Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe NailsUp.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.
 
Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii :
- sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri, urme de solutii de manichiura/pedichiura
- ambalajul, etichetele si acesoriile intacte
- sa nu prezinte semne de utilizare
 
Exceptari de la dreptul de retragere
 
Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e)  fac exceptie de la dreptul de retaregere  si nu pot fi returnate articole desigilate precum: geluri, oje semipermanente,Ustensilele si instrumentele metalice sau non metalice.
Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 
Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email la contact@nailsup.ro, prin care renuntati la produs.
Renuntarea la un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de  aproximativ 5 zile lucratoare si nu poate depasi termenul legal de 14 zile .Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :
Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
 Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Returnarea produsului catre SC ROYAL MARKET SRL trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de catre vanzator.Vanzatorul isi asuma raspunderea cu privire la transportul de retur iar clientul isi asuma ambalarea corespunzatoare a produsului. In urma efectuarii cererii de retur cumparatorul va fi contactat de catre curier pentru ridicarea coletului de la adresa specificata de cumparator. Odata ajuns coletul retur in posestia Vanzatoruului acesta va fi verificat urmand ca din suma rambursata sa i se opreasca clientului costurile transportului.
 
Contravaloare produselor nu va fi returnata inainte ca produsul sa fie expediat de catre client. Contravaloarea produsului se va transfera in baza fisei de receptie si verificare in depozitul NailsUp a produsului expediat de client.
 
 Odata cu lansarea comenzii produsului clientul isi da acordul privind Termenii si Conditiile comerciale si i sa adus la cunostinta termenul de 14 zile privind returnarea unui produs sau retragerea din contractul la distanta Conform O.U.G Nr 34/2014 Art 6 alin.(1) lit h).
 Daca produsul livrat catre client este neconform, prezinta defecte sau este deteriorat contravaloarea transportului este suportata integral de catre SC ROYAL MARKET SRL.
Conditii generale pentru retur:
- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna produsul desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
- Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor.
- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014
- In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi.
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid (exceptie Posta Romana) . In cazul returului prin curier al unui produs aflat in perioada legala de returnare de 14 zile , costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.
Consumatorul este responsabil  in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze freza electrica, nu sa o foloseasca.
 
Link-uri utile :
http://www.anpc.gov.ro/
REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013 AL PARLAMENTULUI SI CONSILULUI EUROPEAN : https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO
 
 
Produsele primite defecte
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris la adresa de email contact@nailsup.ro a SC ROYAL MARKET SRL sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Orice sesizare scrisa trebuie insotita de poze doveditoare ale defectului sesizat. Daca SC ROYAL MARKET SRL nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.
 
Conditii generale de returnare
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC ROYAL MARKET SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.
 
Garantii
 
Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.nailsup.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantia se solutioneaza la sediul SC ROYAL MARKET SRL prezentat in pagina de contact de catre SC ROYAL MARKET SRL, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea SC ROYAL MARKET SRL, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Urgent-Cargus Curier sau GLS. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componentepiese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Echipa nailsup.ro va asigura in implicarea totala pentru a rezolva eventualele probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.
SC ROYAL MARKET SRL realizeaza campanii de reduceri si promotii pentru produsele importate sau distribuite . Comerciantul nu are obligatia de a anunta in prealabil organizarea acestor campanii. Comerciantul ofera posibilitatea clientilor sai de abonare gratuita la serviciul de newsletter unde pot fi anuntati in prealabil de existenta unor campanii de reduceri.
Promotii in derulare:
Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata fara instiintare prealabila in functie de stocul disponibil.
REGULAMENT PROMOTII!

1.Campania Easter Sale

  NailsUp.ro doreste sa aduca clientilor oferte speciale la produse, aceste reduceri fiind cuprinse intre 5 si 70% exceptand o parte din produse care nu pot intra in aceasta campanie.

Produsele vor avea aplicate procente de reduceri diferite ce vor fi afisate iar valabilitatea ofertei va fi in limita stocului disponibil si limitata ca durata de timp cuprinsa intre 1 zi si 7 zile, dupa epuizarea acestei perioade de timp produsele nu se vor mai putea achizitiona la pretul redus.

Semnalizarea timpului ramas se va realiza separat pentru fiecare produs in parte.


2.Campania Summer Sale

Campania se desfasoara pe o perioada cuprinsa intre 1 - 7 zile pentru produse din unul sau mai multe Brand-uri cu reduceri cuprinse intre 5% si 60 % . Produsele vor avea aplicata reducerea pe pe o perioada cuprinsa intre 1 - 7 zile, in limita stocului disponibil dupa epuizarea acestei perioade de timp produsele nu se vor mai putea achizitiona la pretul redus.

3.Coduri de reduceri

Pe tot parcursul anului vor exista diverse coduri de reducere cuprinse intre 5-30% reducere la produsele afisate pe site. Codurile de reducere vor fi anuntate atat pe site-ul nostru www.nailsup.ro cat si prin intermediul retelelor de socialiare. Inainte de finalizarea comenzii verificati daca codul de reducere a fost aplicat in comanda.
ATENTIE: Codurile de reducere nu se cumuleaza la o singura comanda.

Produsele comercializate in aceste campanii, sunt produse noi , sigilate, conforme pentru comercializare.

Campaniile promotionale efectuate pe NailsUp.ro privind reducerile de pret pentru produse au valabilitate limitata si se livreaza in limita stocului disponibil !
 
Reducerea va fi semnalizata corespunzator prin afisarea pretului intreg cat si a pretului redus.
 
Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica).

 

3. Campania Black Friday
  -     Comanda online ! Produsele participante in campania Black Friday vor putea fi comandate doar online.
 
    -     Dupa comanda vei primi pe mail si in cont confirmarea de comanda. Nu trebuie sa ne suni.
 
    -     Reducerile Black Friday nu se cumuleaza cu alte vouchere de reducere sau discount-uri.

 
Campania Black Friday  NailsUp.ro se va desfasura in cadrul magazinului online www.nailsup.ro in perioada  in perioada lunii Noiembrie al fiecarui an in limita stocului disponibil.
 
Produsele participante in promotie beneficiaza de reduceri cuprinse intre 10 % si 70 %.Ofertele sunt disponibile in limita stocului disponibil .
Pentru produsele din campania Black Friday nu se aplica alte reduceri ,vouchere procentul de reducere nu se poate aplica si pentru alte produse ce nu participa in promotie .

Comenzile achitate cu cardul au prioritate iar comenzile plasate in format ramburs vor fi luate in ordinea intrarii lor pe site.
 
Livrare
 
Pentru comenzile realizate in campania Black Friday exista posibilitatea sa existe intarzieri in livrarea produselor. Intarzierile fata de termenul de livrare standard de  1-2 zile se poate datora volumului mare de comenzi dar si a volumului de colete pe care firmele de curierat il au de livrat.

Sesizarile pe timpul campaniilor promotionale se vor efectua doar prin intermediul emailului contact@nailsup.ro
 
 
Temeiul legal
 
Prezentul regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333 / 2003 Norme metodologice de aplicare a O.G. 99 / 2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata . Returul pentru produsele comandate in campania Black Friday se face standard conform OUG 34/2014 .
 Modalitati de Plata

 Pentru a achita produsele comandate pe NailsUp.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
 
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard


Plata numerar/ ramburs
 
In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).
 
Plata online cu cardul
 
Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile MobilPay, cel mai mare procesator de carduri din Romania.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, daca au cod CVV2/CVC2


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@nailsup.ro

Urmariti-ne pe Facebook