Geluri UV
Geluri UV

Geluri UV

Fiecare tehnician de unghii stie ca pentru o constructie perfecta este foarte important sa acordam atentie unui gel UV de calitate, potrivit pentru forma unghiei care trebuie modelata. Atunci cand gelul de  constructie pe care-l ai in trusa de manichiura nu se potriveste cu ceea ce doresti sa realizezi, magazinul Zolla iti sta la dispozitie cu o gama variata de geluri UV, in care vei gasi cu siguranta si produsul de care ai tu nevoie.

Atunci cand gelul folosit nu a fost creat pentru utilizarea atribuita de tine, sunt foarte mari sansele ca produsul sa curga in cuticula, sa nu se polimerizeze corect si complet sau, cea mai rea varianta, sa nu reziste mai mult de cateva zile. In magazinul nostru gasesti geluri UV pentru toate tehnicile, pornind de la geluri UV de constructie, de modelare, cover, 3 in 1, clear, etc. Daca doresti sa eviti aceste situatii neplacute, te invitam in magazinul nostru pentru a te bucura si tu de experienta unor produse calitative la preturi accesibile.

Fiecare gel din categoria geluri UV are caracteristicile sale speciale. De exemplu: unele geluri nu ard in timpul polimerizarii, altele se usuca mai rapid, unele sunt autonivelante, altele au o consistenta mai ridicata. Gasesti aici geluri pentru tehnica fara pilire, geluri atat pentru constructie cat si pentru sigilare si  geluri care accentueaza culorile pe unghii. Fiecare caracteristica aduce un plus categoriei noastre de geluri UV si indiferent care iti sunt dorintele si preferintele, in magazinul Zolla ai de unde sa alegi.

Pentru incepatoare avem geluri fluide, cu densitate medie, deoarece acestea se autoniveleaza pe unghie, astfel reprezinta o mana de ajutor in crearea curbei C si te poti asigura ca unghia este acoperita in totalitate. Pentru a reduce timpul de executie iti propunem gelurile dense, pe care multe cliente de-ale noastre le folosesc pentru munca de la salon. In magazinul Zolla gasesti si geluri UV cu fibra din sticla, produse ideale pentru clientele cu unghii casante si subtiri. Te asteptam in comunitatea Zolla, magazinul in care orice femeie gaseste produsele potrivite pentru infrumusetarea unghiilor!

Citeste mai mult »

Sunt 1215 produse.

Se afiseaza 1-16 din 1215 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook