Rosalind Gel UV
Rosalind Gel UV

Rosalind Gel UV

Manichiura cu gel UV este printre cele mai cautate metode de infrumusetare a unghillor. O manichiura cu gel UV rezista pana la 4-5 saptamani fara a se crapa, deteriora sau strica in contact cu produsele de curatenie. Magazinul Zolla ti-a pregatit colectia  Rosalind gel UV, produse de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, pentru ca fiecare clienta sa plece multumita din salonul tau.

Vrei sa oferi cele mai bune servicii pentru doamnele si domnisoarele care iti trec pragul? Rosalind gel UV esti solutia ideala! Acum poti crea constructii rezistente, care nu se ciobesc si isi pastreaza forma pentru un timp indelungat. Daca practici cu pasiune meseria de tehnician de unghii, ai nevoie de Rosalind gel UV in colectia ta. Magazinul Zolla iti propune produsele Rosalind gel UV pentru o manichiura desavarsita in toate detaliile, care sa denote feminitate si ingrijire. Indruma-ti clientele spre manichiura cu gel atunci cand dorinta lor este o manichiura cu modele schimbate frecvent, unghii lungi tot timpul, forme diferite la fiecare intretinere si mai ales fara grija aplicarii altui strat de produs o data la cateva zile.

Un salon pentru cosmetica unghiilor trebuie sa fie dotat cu cele mai bune produse, dar si sa aduca beneficii financiare atat personalului cat si clientelor. Produsele Rosalind Gel UV din magazinul Zolla sunt accesibile financiar, ceea ce iti permite sa lucrezi cu produse bune, fara a percepe clientelor tale taxe foarte mari. Gama Rosalind gel UV este alcatuita din produse rezistente, cu vascozitate care difera in functie de model, insa un lucru este cert - nu trebuie sa te ingrijorezi ca produsul va curge din lampa, stricand forma perfecta pe care ai creat-o. Datorita formulei de inalta calitate, Rosalind gel UV are o aderenta foarte buna pe unghie, astfel riscurile sa isi schimbe forma in timpul polimerizarii sunt inexistente. Rosalind gel UV nu degaja multa caldura in lampa si daca ai modelat unghia frumos, nu vei face risipa de produs. In magazinul Zolla gasesti Rosalind gel UV pentru constructia pe sablon, modelare, baza french, baza clear, geluri 3 in 1 precum si multe alte produse pe care trebuie neaparat sa le incerci. Comanda acum produsele preferate din magazinul Zolla si vei observa diferenta de la prima utilizare!

Citeste mai mult »

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook