Perie faciala din silicon cu masaj Roz

6945
54,90 lei
Cantitate

Descriere

Tenul trebuie sa fie mereu o prioritate pentru noi femeile, asa ca produsele pentru curatarea acestuia trebuie sa fie mereu alese cu grija. In magazinul NailsUp gasiti Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 ROZ. Un dispozitiv profesional pentru curatarea tenului in profunzime. Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 ROZ foloseste tehnica curatarii prin vibratii, ceea ce inseamna ca oferta tenului exact ceea ce are nevoie. Poti folosi cu incredere Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 ROZ in rutina ta de zi cu zi, impreuna cu gelul tau preferat de curatare.

Cum utilizam Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 ROZ:

Pornim dispozitivul, il umezim sub jetul de apa dupa care punem gelul de curatare in zona perilor fini si incepem sa masam fata cu miscari circulare, evitand, desigur, zona ochilor. Dupa care clatim cu apa tenul, dar si aparatul facial, iar tenul va fi curatat in profunzime.

Alege sa investesti in produse calitative, achizitionand Perie Electrica pentru Ten, Curatare Faciala cu Vibratii, Waterproof, USB YJK-038 Roz din magazinul NailsUp.

Specificatii:

   Rezistent la apa: IPX6;

   Voltaj: 3.7V;

  Necesita 2 baterii AA;

   Dimensiune: 188.5 x 36.5 x 22.3mm.

16 alte produse in aceeasi categorie:
Pret 31,90 lei
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook