Sauna Faciala,Pulverizator Facial ce Hidrateaza Calmeaza si Reimprospateaza Tenul

6987

31,90 lei
Cantitate

Descriere

Te-ai gandit vreodata cat de bine ar fi sa ai un produs care, doar printr-un buton, sa iti dea un refresh tenului dupa o zi lunga la munca? Ei bine, in magazinul NailsUp acest produs deja exista si este gata sa te relaxeze cat ai clipi. Sauna Faciala - Hidrateaza, Calmeaza si Reimprospateaza Tenul va aduce experienta salonului chiar la tine acasa. Sauna Faciala - Hidrateaza, Calmeaza si Reimprospateaza Tenul va pulveriza constant aburi revitalizanti, pentru ca tenul tau sa fie reimprospatat cat ai clipi.

Sauna Faciala - Hidrateaza, Calmeaza si Reimprospateaza Tenul se alimenteaza cu apa in recipientul incorporat in acesta, dupa care il porniti si va bucurati de senzatia de fresh pe care acesta o ofera!

Achizitioneaza Sauna Faciala - Hidrateaza, Calmeaza si Reimprospateaza Tenul din magazinul NailsUp pentru zilele cand timpul poate nu-ti permite sa mergi la Spa, dar totusi ti-ar placea putin rasfat.

Sauna Faciala - Hidrateaza, Calmeaza si Reimprospateaza Tenul are un design unic si dimeniunile perfecte pentru a fi transportat in poseta sau in portfardul tau.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook