Set 9 Instrumente Profesionale Pentru Eliminarea Cosurilor si Punctelor Negre

7051
46,00 lei
Cantitate

Descriere

In magazinul NailsUp gasetsi un kit complet pentru eliminarea rapida si precisa a impuritatilor faciale. Acesta este Set 9 Instrumente Profesionale Pentru Eliminarea Cosurilor Si Punctelor Negre!

Un set profesional, care te va ajuta la efectuarea procesului de indepartare a punctelor negre si a cosurilor nedorite din zona nasului.

Set 9 Instrumente Profesionale Pentru Eliminarea Cosurilor Si Punctelor Negre contine intrumente profesionale din inox, fiecare avand propria atributie pentru a elimina fiecare cos in parte, fara sa raneasca tesutul pielii.

Set 9 Instrumente Profesionale Pentru Eliminarea Cosurilor Si Punctelor Negre vine intr-o cutie metalica, care te va ajuta sa pastrezi intrumentele organizate si intr-un loc steril, deoarece este important ca produsele care vor lua contact cu tenul sa fie curatate inainte si pastrate in locuri uscate.
Achizitioneaza Set 9 Instrumente Profesionale Pentru Eliminarea Cosurilor Si Punctelor Negre din magazinul NailsUp pentru procesul cosmetic de indepartare a cosurilor, dar si al punctelor
negre care nu arata estetic pe tenul nostru.
Setul contine:
- 9 intrumente profesionale din inox;
- 1 cutie metalica.

- Dimensiuni ambalaj: 18 x 4 x 2 cm;
- Greutate: 90g;
- Recomandare: inainte de utilizare si dupa utilizare dezinfectati mainile si ustensilele.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: 11938

Marca: Oem

Patch cu Hydrogel Pentru Ochi

Pret 1,50 lei
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook