Aparat Vacuum pentru indeaprtarea punctelor negre + Set CADOU, Alb

7880
121,00 lei
Cantitate

Descriere

Este important sa ne pastram tenul curat si sa il ingrijim pe cat putem in viata de zi cu zi. Produsele de ingrijire sunt benefice, insa cel mai important este sa avem un dispozitiv profesional ce ne poate ajuta atunci cand impuritatile faciale ne dau batai de cap. In magazinul NailsUp gasesti Aparat Vacuum Pentru Indeaprtarea Punctelor Negre + Set CADOU, Alb. Acest dispozitiv profesional este conceput special pentru a elimina punctele negre din zona nasului.

Aparat Vacuum Pentru Indeaprtarea Punctelor Negre + Set CADOU, Alb are buton de pornire si reglarea intensitatii, dar si o lupa incorporata pentru a putea vedea exact procesul de absorbtie al impuritatilor.

Aparat Vacuum Pentru Indeaprtarea Punctelor Negre + Set CADOU, Alb are un design unic, perfect pentru a-l utiliza acasa sau chiar intr-un salon profesional.

Mod utilizare Aparat Vacuum Pentru Indeaprtarea Punctelor Negre + Set CADOU, Alb:

Curatam inainte tenu cu gelul preferat, apoi pornim Aparat Vacuum Pentru Indeaprtarea Punctelor Negre + Set CADOU, Alb si il apropiem cu pompita din silicon de zona cu puncte negre.  Printr-o miscare usoara lasam dispozitvul sa extraga impuritatile.

Repetam procesul in zonele unde este necesar, dupa care hidratam tenul cu o crema de seara.

Cadoul contine:

Set 3 in 1 pentru eliminarea punctelor negre.

Punctele negre pot aparea inca de la o varsta frageda, acestea terbuiesc eliminate cat mai rapid, deoarece nu dispar de la sine si pot arata inestetic pe tenul nostru.
In magazinul NailsUp gasesti un Kit perfect pentru eliminarea acestora. Set 3 in 1 pentru eliminarea punctelor negre contine 3 produse esentiale care, folosite constant,
vor curata cat ai clipli zonele cu probleme.
Set 3 in 1 pentru eliminarea punctelor negre contine 3 produse pentru ingrijire:

1. Lotiunea purificatoare pentru eliminarea punctelor negre din zona nasului;
2. Masca faciala care indeparteaza de la prima utlizare punctele negre din zona nasului;
3. Toner calmant, care inchide porii si matifiaza pielea din zona nasului.

Mod de utilizare Set 3 in 1 pentru eliminarea punctelor negre:

Curatati fata cu gelul preferat, dupa care aplici Lotiunea purificatoare pe nas si o intinzi cu grija in piele cu miscari circulare.
Lasati sa actioneze si curatati cu un prospop uscat. Dupa care aplicati Masca pentru indepartarea punctelor negre *doar in zona nasului* si o lasati sa actionze 5-10 minute pana se usuca
si o indepartati cu grija. La final aplicati Tonerul, pentru a inchide porii si a incheia procesul de curatare.

Toate aceste 3 produse din Set 3 in 1 pentru eliminarea punctelor negre vor face mult mai usoara rutina de ingrijire si tenul cu impuritati nu va ma fi o problema!
Alege sa investesti in produse de calitate si rentabile ca si pret, din magazinul NailsUp.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook