Set 15 Pensule Profesionale Pentru Machiaj - AS03

7059
38,50 lei
Cantitate

Descriere

In magazinul NailsUp gasiti Set 15 Pensule Profesionale Pentru Machiaj, Negre. Aceste pensule sunt ideale pentru a putea realiza rapid un makeup exact asa cum iti doresti. Cele 15 pensule contin peri stufosi si fini, maro, iar manerul acestora este black gold.  Set 15 Pensule Profesionale Pentru Machiaj, Negre contine 1 pensula pentru aplicarea fondului de ten, iar restul pentru zona ochilor, ce vor ajuta in aplicarea fardului, anticearcanului, realizarea celor mai interesante tehnici de makeup, dar si pentru conturarea sprancenelor si ridicarea geneor. 

Set 15 Pensule Profesionale Pentru Machiaj, Negre sunt usor de transportat si foarte utile, deoarece setul contine toate pensulele de care ai nevoie. Fie ca pleci intr-o vacanta si doresti sa ai pensulele cu tine, fie ca lucrezi in domeniul makeupului, acest set din magazinul NailsUp este ideal.

NailsUp va recomanda curatarea constanta a pensulelor de machiaj, cu solutii speciale destinate acestora, pentru a va pastra tenul curat. Trebuie sa acordam atentie intregului proces de makeup, cat si al curatarii faciale, dar si a instrumentelor pe care le utilizam.

16 alte produse in aceeasi categorie:
Pret 32,08 lei Pret de baza 42,77 lei
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook