Oja Termo Born Pretty 7ml TN 06

6839

19,90 lei
Cantitate
Stoc epuizat


Descriere

Oja semipermanenta Born Pretty este creata intr-o simplitate pura si stralucitoare a nuantei, care rezista chiar si peste 20 de zile. Este potrivita atat pentru manichiura si pedichiura semipermanenta, cat si pentru a nuanta unghiile construite din gel sau acryl. In magazinul nostru, gasesti colectia Born Pretty in nuante simple, sidefate, clasice sau cu compozitie laptoasa, perfecte atat pentru uz personal, cat si profesional.

Magazinul nostru este cunoscut prin comercializarea cosmeticelor pentru unghii si iti oferim varii solutii pentru orice necesitate ai avea in acest domeniu.

Vrei sa creezi unghii minunate intr-un timp mai scurt? Iata solutia: oja semipermanenta Born Pretty. Traim in secolul vitezei si probabil ai si tu cliente care se grabesc, dar totusi vor sa aiba manichiuri si pedichiuri fara greseala. Iti oferim solutia pentru o viata mai usoara: oja semipermanenta Born Pretty, care satisface cerintele femeilor moderne. Oja Born Pretty are rezistenta indelungata, de aceea clienta poate veni la intretinere chiar si la 4 saptamani. Este o oja cu luciu intens si rezistent, care nu se estompeaza cu trecerea timpului. Ojele laptoase din aceasta colectie pot fi folosite cu brio ca baza pentru manichiura french, acoperind perfect patul unghial si oferindu-i senzatia de alungire. Poti alege aceasta colectie pentru manchiura la salon sau o poti folosi chiar din confortul casei tale. Procesul de aplicare este simplu, exact ca la orice oja semipermanenta: primer, baza, culoare Born Pretty intensa si pigmentata, top coat. In magazinul nostru, gasesti o gama larga de nuante Born Pretty, precum si alte produse care vor face procesul de mani / pedi mult mai rapid, placut si usor. Ojele Born Pretty au o textura placuta si in magazinul nostru sunt la un raport calitate - pret excelent. Iti garantam ca nu te vei plictisi de aceste oje si intotdeauna le vei recomanda cu drag si incredere clientelor tale. 

Comanda acum produse din colectia Born Pretty si intra in randul manichiuristelor care isi iubesc locul de munca, deoarece folosesc produse calitative, rezistente si accesibile financiar. Avem produse pentru orice nivel de experienta si pentru orice buget, deoarece dorim ca toate femeile sa poata fi rasfatate si multumite de seriviciile noastre.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook