Oja Semipermanenta
Oja semipermanenta | Zolla.ro

Oja Semipermanenta

Oja semipermanenta este o varianta care ofera manichiurii si pedichiurii o rezistenta mai buna si mai indelungata, similara gelului UV, iar principalul avantaj il reprezinta aplicarea deopotriva cu a produselor clasice / traditionale. Oja semipermanenta, in esenta ei, este un lac hibrid, care se usuca sub lumina UV sau LED si care combina aspectele unei oje clasice cu cele ale unui gel UV.

In magazinul Zolla gasesti multe tipuri de oja semipermanenta, iar diferenta dintre ele o face, am putea spune, utilitatea. In acest sens, oferta Zolla include mai multe tipuri si branduri de oja semipermanenta, pe care le-am clasificat in asa fel incat sa gasesti rapid ceea ce cauti. De exemplu intr-o categorie cu oja thermo chameleon vei gasi doar astfel de produse, in categorii tip rubber base vei gasi doar baze perecte atat pentru nuanta, cat si pentru manichiura semi cu apex, iar lista poate continua.

Un factor important de care fiecare manichiurista trebuie sa tina cont in alegerea unei oje semipermanente este aspectul / textura acesteia si motivul achizitionarii. In magazinul Zolla gasesti oje semipermanente: lucioase, sidefate, metalizate, cu sclipici, perlate, satinate, crackle, thermo chameleon, platinum, peacock - precum si multe alte clasificari de produse, descopera-le pe toate in aceasta categorie.  

Pentru ca tu sa poti achizitiona din magazinul nostru orice oja semipermanenta cauti, am adaugat si produse 3 in 1. Oja semipermanenta 3 in 1 este realizata dupa o formula noua, care asigura aceeasi rezistenta de pana la 4 saptamani, dar aplicarea se face intr-un singur strat sau doua, dupa preferinta, fara a mai fi nevoie de base coat si top coat. Se aplica foarte usor, iar pretul este apropiat de ojele semipermanente care se lucreaza cu baza si top. 

Oferta Zolla include branduri renumite de oja semipermanenta, cele mai cunoscute si apreciate ar fi: Venalisa, Rosalind, Slowianka, O.P.I, Sugar, Born Pretty, ale caror produse sunt utilizate chiar si in saloanele de renume international. 

Iti punem la dispozitie in aceasta categorie produse de calitate premium, accesibile financiar si foarte usor de utilizat. Gama noastra de oja semipermanenta este bogata in nuante, iar fiecare produs de la noi ti se va livra rapid si in siguranta. Oja semipermanenta este un must in orice salon pentru cosmetica unghiilor, mai ales ca trendul actual pare sa fi dat uitarii gelurile colorate. 

Fiecare produs din aceasta categorie este insotit de specificatii pe care le gasesti in descrierea produselor, precum si modul de utilizare si de indepartare. 

Vino alaturi de noi si alege sa le oferi clientelor tale servicii de cea mai buna calitate, folosind produsele din magazinul Zolla!

Citeste mai mult »

Sunt 1600 produse.

Se afiseaza 1-16 din 1600 produs(e)