3in1 Oja Semipermanenta
3in1 Oja Semipermanenta

3in1 Oja Semipermanenta

Dupa cum bine stim, ojele semipermanente sunt unele dintre cele mai apreciate produse de manichiura si pedichiura. 3 in 1 oja semipermanenta este rezistenta si acum o poti gasi disponibila intr-o gama diversificata de culori in magazinul Zolla. Intotdeauna unghiile vorbesc despre atitudinea unei femei, despre modul in care se ingrijeste si alege sa-si expuna rafinamentul si feminitatea. Astfel, toate doamnele si domnisoarele care ne viziteaza magazinul adora unghiutele create cu produsele noastre si, deoarece nu vrem sa le dezamagim, am pregatit o colectie de 3 in 1 oja semipermanenta de cea mai buna calitate.

3 in 1 Oja semipermanenta este o colectie de oje semipermanente One Step, astfel incat nu mai ai nevoie de primer, baza si top coat, deoarece spre deosebire de celelalte oje semipermanente, 3 in 1 oja semipermanenta nu necesita aplicarea acestora. Ai nevoie doar de pregatirea unghiei pentru aplicarea culorii. Avantajele 3 in 1 oja semipermanenta sunt notabile, primul si cel mai important fiind timpul relevant mai scurt pentru finisarea mainichiurii si pedichiurii. 

In magazinul Zolla gasesti 3 in 1 oja semipermanenta la un raport excelent calitate - pret, in nuante foarte pigmentate, usor de aplicat si de indepartat. 3 in 1 Oja Semipermanenta contine ingrediente flexibile, de inalta calitate, care amplifica stralucirea si rezistenta culorilor.

Rezistenta in timp, in jur de 3 - 4 saptamani, costuri mici de achizitionare, economisesti periodic o anumita suma de bani deoarece nu mai ai nevoie de toate produsele pe care le foloseai in faza initiala, grad mare de acoperire si in plus, 3 in 1 oja semipermanenta poate fi folosita atat pe unghia naturala cat si pe constructia din gel, fara a fi obligatoriu aplicarea gelului de sigilare. Aceasta tehnica one step este foarte apreciata de manichiuriste din intreaga lume si acum te poti bucura si tu de cele mai inovatoare produse, intotdeauna in magazinul Zolla.

Te asteptam in grupul Zolla, un magazin aprovizionat intotdeauna dupa cele mai inalte standarde, cele mai moderne si noi produse de pe piata, cu preturi pentru orice buzunar. Nu vei fi dezamagita de achizitiile facute in magazinul nostru si vei observa in scurt timp toate beneficiile pe care 3 in 1 oja semipermanenta ti le va oferi tie si afacerii tale.

Citeste mai mult »

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook