Aqua Ink + Ice Flower
Aqua Ink + Ice Flower

Aqua Ink + Ice Flower

Daca iti place sa pictezi si sa faci unghiute cu modele inedite, Aqua Ink + Ice Flower este un must in colectia ta. Piata cosmeticelor este destul de variata si avem enorme optiuni atunci cand dorim picturi pe unghii. Cu ajutorul Aqua Ink + Ice Flower putem personaliza manichiura si pedichiura cu cele mai frumoase si in trend modele. 

Aqua Ink + Ice Flower este o colectie de oje semipermanente cu pigment foarte puternic si rezistenta indelungata, iar pensula cu peri moi, de cea mai buna calitate, faciliteaza procesul de aplicare a produsului. 

In magazinul Zolla gasesti oje semipermanente Aqua Ink + Ice Flower la preturi accesibile, gama variata de culori si calitate garantata. Foloseste oja semipermanenta Aqua Ink + Ice Flower  pentru modele nail art simple sau sofisticate, ori in manichiura  french pentru a adauga un plus de originalitate pe cateva unghiute. 

Produsele semipermanente Aqua Ink + Ice Flower sunt realizate dupa standarde inalte de calitate, se usuca repede in lampa LED sau UV, sunt ambalate sigur si ergonomic, astfel masa ta de lucru nu se va aglomera. 

Magazinul Zolla iti recomanda aceasta colectie de oje semipermanente punand accent pe rezistenta si calitatea lor, dovedite in timp de specialistii in domeniu si de clientii care deja le folosesc. Intotdeauna cautam produse noi, inovatoare, pentru a ne multumi clientele, care la randul lor bucura  doamnele si domnisoarele din intreaga tara. Nu rata ofertele noastre, consulta catalogul, comanda ce te avantajeaza si alatura-te unei comunitati de manichiuriste cu cele mai multumite cliente.

Citeste mai mult »

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Urmariti-ne pe Facebook