Oja Blossom
Oja Blossom

Oja Blossom

Oja Blossom este un must in colectia ta de oje semipermanente daca doresti sa realizezi manichiuri cu modele frumoase, unice, intr-un timp scurt. Oferta Zolla include oja Blossom ideala pentru manichiuri si pedichiuri cu modele florale, in nuante vii si colorate, dar si neutre, potrivite pentru orice anotimp. 

Oja Blossom este foarte usor de folosit, nu conteaza daca esti incepatoare sau ai experienta in a crea modele pe unghii. Iti propunem aceasta categorie de produse pentru a obtine cele mai bune rezultate intr-un timp record, cu efect intens garantat si rezistenta de pana la 3-4 saptamani. Magazinul Zolla iti pune la dispozitie oja Blossom la cel mai bun raport calitate-pret, livrare rapida si o multitudine de culori din care poti sa alegi.

Daca pana acum nu te-ai gandit sa pictezi flori pe unghii datorita complexitatii pe care un astfel de model il presupune, magazinul Zolla iti pune la dispozitie oja Blossom, pe care o vei indragi de la prima utilizare. Acum este foarte simplu sa creezi modele frumoase, fara a depune prea mult efort. Picteaza flori, poti obtine efecte de vitralii sau orice alt model abstract ai in minte, la salon sau din confortul propriei locuinte, intr-un timp record, doar cu oja Blossom. Tehnica inovatoare care sta la baza ojei Blossom se numeste ‘’ud pe ud’’. Aceasta tehnica implica aplicarea unui strat de gel sau de oja semipermanenta in nuanta prestabilita, ca si baza peste care se va crea modelul cu oja Blossom. Efectul va fi deosebit de intens si va rezista o perioada indelungata. Magazinul Zolla iti recomanda sa aplici inainte un strat subtire de baza transparenta, abia apoi urmand stratul de culoare. Dupa ce ai urmat acesti pasi, aplica oja Blossom in strat subtire si traseaza modelul dupa cum doresti. Dupa polimerizare se sigileaza cu top coat si unghiutele sunt gata.

Oja Blossom se poate indeparta si prin tehnica pilirii, insa cel mai sigur ar fi sa folosesti un dizolvant special pentru acest proces. 

Colectia de oja Blossom include produse de cea mai buna calitate, care se pot utiliza atat pentru servicii profesionale, dar si pentru uz personal, fara substante daunatoare, alergeni sau compusi iritativi.

Citeste mai mult »

Sunt 30 produse.

Se afiseaza 1-16 din 30 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook