Oja Semipermanenta Venalisa VIP3 - 721

5375
10,90 lei
Cantitate

Descriere

Venalisa se reinventeaza intotdeauna! Aceasta gama care contine 60 de oje semipermanente de cea mai inalta cailtate, te vor ajuta sa iti rasfeti unghiile cu cele mai interesante culori!

Manichiura semipermanenta este des intalnita si apreciata, deoarece se poate realiza la un salon sau chiar la tine acasa! Tot ce ai nevoie este ca oja semipermanenta sa fie una profesionala, astfel ca Venalisa vine in ajutorul tau exact atunci cand ai nevoie!

Aceasta gama are culori diverse, radiante, care te vor face sa te bucuri de unghii colorate pana la 4 saptamani! Asa ca nu mai sta pe ganduri si alege nuantele tale preferate! Fie ca este vorba de un eveniment important sau o petrecere sofisticata, Venalisa iti va acoperi unghiile in culori calde, pale, sclipitoare si de-a dreptul remarcante! Ojele sunt usor de aplicat si perfecte de purtat!

Mod de aplicare:

1. Pregătiți unghiile naturale prin pilirea superficială a luciului cu o pilă de granulație medie;

2. Aplicați un strat de Base Coat, polimerizați 30 de secunde în lampa LED sau 60 de secunde în lampa UV;

3. Aplicați un strat de oja colorată, polimerizați 30 de secunde în lampa LED sau 2 minute în lampa UV;

4. Aplicați un strat de Top Coat, polimerizați 30 de secunde în lampa LED sau 60 de secunde în lampa UV.

Mod de indepartare:

Se aplică pe unghie un pad îmbibat în soluție Remover, se înfășoară unghia cu folie de aluminiu si se așteaptă 10-15 minute. Se îndepărtează oja prin împingere cu un bețișor de lemn sau spatulă.

Gramaj: 7.5ml

16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook