Venalisa
Venalisa

Venalisa

Venalisa reprezinta cea mai buna alternativa pentru orice femeie care isi doreste unghii frumoase, sanatoase, lungi, care nu se rup si nu se exfoliaza. Acest brand este recunoscut pentru gama variata de produse pe care le pune la dispozitie, pe primul loc fiind ojele semipermanente Venalisa. 

Oja semipermanenta Venalisa este un must in colectia ta de oja, mai ales daca ai cliente care vor manichiuri semipermanente, fara a fi nevoie sa scurteze drastic unghia. Oferta Zolla includa oje semipermanente Venalisa intr-o gama variata de nuante, toate remarcandu-se prin luciu, pigment puternic si rezistenta mare in timp. Este deranjant sa cumperi tot felul de oje semi pentru manichiura si pedichiura si sa observi ca sunt ori foarte subtiri, ori foarte dense, ori pigmentate atat de tare incat daca le lucrezi in strat mai gros nu se polimerizeaza cum trebuie. Ojele Venalisa au vascozitatea ideala si pigment exact cat trebuie, astfel incat sa acopere unghia dintr-un singur strat chiar si in cazul nuantelor nude, dar si sa poata fi aplicate doua straturi de rosu intens, fara a pune probleme la polimerizare. Fiecare sticluta are pensula ei cu peri moi, de cea mai buna calitate, cu care poti aplica produsul exact cum ai nevoie si cat ai nevoie. Datorita calitatii inalte a perilor din pensula, nu este retinut o cantitate mare de produs, ci exact atat cat ai nevoie. Produsele Venalisa rezista pana la 4 saptamani, se remarca prin stralucirea naturala si intensa a unghiilor, au textura fina, nu prind aer si nu se exfoliaza de pe unghie.

Pentru a te convinge de toate avantajele ojelor semi Venalisa, consulta gama de produse din magazinul Zolla. Iti punem la dispozitie descrieri si aspecte definitorii pentru fiecare produs in parte. Te asteptam sa achizitionezi ce consideri ca ti se potriveste tie sau clientelor tale si iti garantam o experienta placuta folosind produsele Venalisa. Vei iubi ojele semi Venalisa chiar de la prima utilizare. Nu ezita, acum este momentul tau!

Citeste mai mult »

Sunt 93 produse.

Se afiseaza 1-16 din 93 produs(e)

Referinta: 11384

Marca: Venalisa

Catalog Vip 3 Venalisa

Pret 59,00 lei
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook