Allepaznokcie Gel UV
Allepaznokcie Gel UV

Allepaznokcie Gel UV

Cu siguranta ai si tu cliente care isi doresc unghiute cu gel. Inainte de a alege produsele potrivite pentru fiecare manichiura, plecam de la nevoia clientei, si anume: constructie pe sablon sau protectia unghiei naturale. In aceasta categorie iti prezentam gama de geluri Allepaznokcie Gel UV, care indeplineste conditiile pentru ambele situatii. Deoarece cerintele clientelor in ceea ce priveste manichiura variaza din ce in ce mai mult, piata acestor produse s-a extins si s-a adaptat in functie de cerere. Astfel au aparut gelurile asemenea colectiei Allepaznokcie Gel UV, in diferite tipuri de constitenta si nuante. Acum gasesti in magazinul Zolla geluri Allepaznokcie cu vascozitate medie sau mare, care pot fi folosite si ca geluri de constructie, cover: roz, nude, piersica, pentru french, etc. 

Am adus acest brand in magazinul nostru pentru ca fiecare tehnician de unghiute sa poate oferi clientelor sale manichiurile potrivite, in functie de dorinta clientei si de tehnica pe care manichiurista s-a obisnuit sa o foloseasca.  Ne place sa oferim tot timpul cele mai bune produse, de aceea magazinul Zolla diversifica si completeaza permanent gama de produse, pentru ca fiecare client sa revina cu drag la noi de fiecare data. Allepaznokcie Gel UV vine intr-o gama potrivita pentru orice tip de manichiura cu gel. Gasiti aici geluri Allepaznokcie de consitenta cremoasa, vascozitate medie sau ridicata, autonivelante sau nu, in nuante de la nude la culori mai inchise. Indiferent de tipul de gel ales, fiecare din ele promite rezistenta indelungata, utilizare facila pentru extensie, protectie, intarire, ideal pentru realizarea curbei C si se muleaza perfect atat pe tipsuri cat si pe sablon sau unghie naturala.

Allepaznokcie Gel UV este perfect pentru crearea unghiilor lungi si rezistente pana la 4 - 5 saptamani. Comanda acum si convinge-te de calitatea produselor Allepaznokcie Gel UV, gelurile create dupa formule de ultima generatie, la preturi avantajoase in magazinul Zolla.

Citeste mai mult »

Sunt 47 produse.

Se afiseaza 1-16 din 47 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook