PolyGel
PolyGel

PolyGel

Magazinul Zolla iti pune la dispozitie colectia polygel, un produs care are in sine toate calitatile gelului UV si acrylului. Un singur produs, numeroase beneficii! 

Polygelul are la baza o formula prin care se imbina proprietatile gelului si ale acrylului, fara aspecte negative. Este un produs nou si din multe puncte de vedere poate fi mai avantajos decat produsele standard: gel si acryl.

Polygelul este un gel foarte dens si gros, care se utilizeaza pentru constructia unghiilor folosjnd sabloane mici sau tipsuri, dar exista si sabloane special concepute pentru aceasta tehnica -  le gasesti in magazinul Zolla. Recomandam polygel atat pentru constructia formelor scurte, cat si a celor extreme.

Este un produs foarte rezistent si de duritate ridicata, asemenea acrylului, si rezista perfect pana la urmatoare intretinere sau completare. Poate fi utilizat si pentru corectarea unei unghii rupte, fara a fi nevoie sa se refaca manichiura complet. Polygelul este un produs flexibil, nu ingreuneaza unghiile si confera manichiurii un aspect placut. Se utilizeaza umezind pensula in cleaner, alcool sanitar, sau lichid acrilic, pe care ti le punem la dispozitie cu preturi avantajoase.  Este necesara umezirea pensulei pentru ca produsul sa nu se lipeasca si sa poate fi manipulat cu lejeritate. Finisarea unghiilor se face la fel ca in cazul gelului UV - orice denivelare poate fi pilita cu o pila fina. Se polimerizeaza in lampa LED sau UV, nu lasa strat gros de dispersie, este foarte comod si datorita denistatii sale nu trebuie sa folosesti o cantitate mare de produs. Magazinul Zolla recomanda gama polygel ca fiind solutia ideala pentru clientele tale cu unghii problematice si subtiri, dar si pentru manichiuristele aflate la inceput de drum, care vor sa creeze rapid manichiuri rezistente si impecabile. Produsele polygel din magazinul Zolla nu curg in lampa, sunt maleabile, nu degaja multa caldura la polimerizare si nu necesita strat de base coat. Ca si strat de culoare, se poate folosi orice oja semipermanenta sau gel UV, urmand sigilarea cu top coat dupa aplicarea straturilor dorite.  Pentru a utiliza ca o profesionista acest produs si din confortul casei tale, magazinul Zolla ti-a pregatit gama polygel cu descrieri detaliate si instructiuni de utilizare. Iti oferim posibilitatea achizitionarii unui produs inovator, la cel mai bun raport calitate - pret si livrare rapida. 

Comanda acum si convinge-te de calitatea produselor din magazinul Zolla!

Citeste mai mult »

Sunt 341 produse.

Se afiseaza 1-16 din 341 produs(e)

Referinta: 8594

Marca: Roniki

Acryl Gel Roniki 031 30g

Pret 49,90 lei
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook