Magnet Cat Eyes Manichiura Profesional

9,90 lei
Cantitate

Descriere

Manichiura Cat Eye este una dintre cele mai cerute de catre cliente, deoarece creeaza un efect unic.  Pentru a creea o astfel de manechiura ai nevoie de oja semipermanenta Cat Eye si un magnet special creat. Zolla a pregatit pentru dumneavoastra o varietate de magneti Cat Eye cu diverse modele. 

Mod de utilizare :

Dupa ce ai finisat pilirea gelului si ai indepartat tot praful aplica pe unghie un strat subtire de gel Cat Eye si lasa-l sa se usuce la lampa UV/LED. Ai grija ca acest prim strat sa fie aplicat uniform. Dupa polimerizarea primului strat aplica urmatorul strat, dar, inainte de a polimeriza pozitioneaza magnetul cat eye deasupra unghiei si mentine cateva secunde, astfel incat sa obti efectul dorit de Cat Eye. Polimerizeaza si sigileaza cu un strat subtire de Top Coat.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: 8486

Marca: Eugen tocilarul

Foarfecuta cuticule Solingen 120.95 Eugen Tocilarul

Forfecuța de cuticule profesională, din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, se poate folosi pentru cuticule și pentru colțurile unghiei. Are lamele mult mai subțiri decât forfecuța clasică de unghii, ceea ce înseamnă că oferă o curățare mult mai precisă și mai ușoară a cuticulei.Confecționată din oțel inoxidabil, această forfecuță nu se pătează, nu...

Pret 65,00 lei
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook